Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η τέχνη της μαγειρικής από τη Νάταλυ


ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
 
1 κουτί μύδια με κέλυφος
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3σκ σκόρδο σε φετάκια
1 κρεμμύδι κομμένο κινέζικα
½ ποτηράκι του κρασιού κρασί μαύρο
2 ντομάτες φρέσκιες χοντροκομμένες
λίγη ρίγανη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα.
 
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον σκόρδο. Όταν τσιγαριστούν λίγο προσθέτουμε τα μύδια. Προσθέτουμε και το κρασί. Κλίνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την ντομάτα και την ρίγανη. Προσθέτουμε και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μαγειρεύουμε για 2’. Σερβίρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου