Η τέχνη της μαγειρικής από τη Νάταλυ
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ
---------------------
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ
---------------------
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί βίδες τρικολόρε 500γρ
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψηλικομμένο
1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
1 πράσινη « « «
1 κύβο ζωμού κότας
1 κουταλάκι θυμάρι
1 FC μικρή
300γρ μανιτάρια
1 ποτήρι τυρί τριμμένο gouda or mozzarella (ή περισσότερο).
Τσιγαρίζετε
το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Αφήνουμε να
μαραθούν. Προσθέτουμε το θυμάρι και τα ντοματάκια. Αφήνουμε να
καταστηθούν και προσθέτουμε τον κύβο. Προσθέτουμε την φρέσκα κρέμα.
Αφήνουμε να πάρουν βράση και να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα ζυμαρικά και
τα στραγγίζουμε. Τα ανακατεύουμε με το μείγμα των πιπεριών και τα
απλώνουμε σε πυρέξ. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε στους 180’ C μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου