Η Τέχνη της Μαγειρικής από τη Νάταλυ
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΝΙΘΟ
ΥΛΙΚΑ ( 1 άτομο )
3 μεγάλες γαρίδες
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλάκι μουστάρδα
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
καρδιές μαρουλιού
λίγη φρέσκα κρέμα.
Βάζουμε
νερό να κοχλάσει και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες. Μόλις ξαναρχίσει το
κόχλασμα, μετρούμε 1’, σβήνουμε την φωτιά και ξεφλουδίζουμε τις
γαρίδες. Στην συνέχεια ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα και
την φρέσκα κρέμα. Τότε προσθέτουμε και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Βάζουμε
αυτό το μείγμα στο μέσο του πιάτου και τοποθετούμε τις γαρίδες αφού ήδη
τις έχουμε χαράξει στο κέντρο και να ανοίγουν σαν φύλλα λουλουδιού.
Γαρνίρουμε με την ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους πάνω σε φύλλα καρδιάς
μαρουλιού.
Διακοσμούμε με λεμόνι κομμένο στην μέση σε σχήμα κορόνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου