Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΥ

ITALIAN CHICKEN LEGS

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πόδια κοτόπουλου
2 αυγά
1/4φλ φρυγανιά αλεσμένη
1/2φλ αναρή τριμμένη σε σκόνη
2 κουτάλια μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο
2σκ σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ή σκόνη σκόρδου
½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
2 κουταλάκια αλάτι
1/4φλ βούτυρο.

Ανακατεύουμε την φρυγανιά με τον μαϊντανό, την παρμεζάνα, το αλάτι, τον σκόρδο, το κόκκινο πιπέρι. Σε ένα μπολ κτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο γάλα. Λιώνουμε τον βούτυρο και τον βάζουμε στον πάτο ενός πυρίμαχου ταψιού ή Pyrex. Βουτάμε τα πόδια στο αυγό και αμέσως μετά στην φρυγανιά να πιάσει παντού. Τα τοποθετούμε με σειρά στο σκεύος και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180΄C για 30΄-35΄.

Η συνταγή γίνετε και με φτερούγες ή στήθος κοτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου