Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΥ

ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
4 πίτες για σουβλάκια
ζαμπόν
τυρί
1φλ ντομάτες ψιλοκομμένες
5 μεγάλα μανιτάρια
λίγο σέλινο
1 πιπεριά πράσινη
λάδι για τηγάνισμα


Τηγανίζουμε τις πίτες κομμένες στην μέση (ανοικτές). Τις βάζουμε σε ένα ταψί να είναι έτοιμες. Κόβουμε το ζαμπόν σε τρίγωνα. Ψιλοκόβουμε το τυρί. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το σέλινο στο mulinet κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Τοποθετούμε πάνω στις πίτες μιά στρώση ζαμπόν μετά μια στρώση τυρί, μετά ντομάτες, μετά τα μανιτάρια, μετά την ψιλοκομμένη πιπεριά με το σέλινο και μετά ξανά ακόμη λίγο τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο για 45’ στους 200’C.

more...http://lifeandartmagazine.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CE%AD%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου