Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΥ
CREAMY FARFALLE CASSEROLE
ΥΛΙΚΑ
½ κουτί μακαρόνια φιογκάκια
2 κουτάλια βούτυρο
2φλ μανιτάρια σε φετάκια
¾ φλ κόκκινη πιπεριά σε κύβους
6 φέτες Χαμ κομμένες σε λωρίδες
1 αυγό
1φλ sour cream
½φλ παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
2 κουτάλια φριγανιά
αλάτι – μοσχοκάρυδο – πιπέρι.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε μέσα το Χαμ , την πιπεριά και τα μανιτάρια σοταρισμένα σε βούτυρο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, πιπέρι, αλάτι, την sour cream , το αυγό και το τυρί. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος , πασπαλίζουμε με καπίρα και τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170´C για 40’
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου