Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αυτή την εβδομάδα στο Τεχνόπολις 20.


«Αφυπνίζοντας τη θηλυκή μας ενέργεια»
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 6 μ.μ. (Ελληνικά)
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 11 π.μ. (Αγγλικά)

Είσοδος: 4 ευρώ (με καφέ ή τσάι)
Διάλεξη με θέμα «Αφυπνίζοντας τη θηλυκή μας ενέργεια» από την life coacher Έλενα Γεωργιάδου. Ενώ οι γυναίκες έχουν κερδίσει την ελευθερία τους να κάνουν, να είναι και να έχουν ό,τι θέλουν, πολλές φορές δεν έχουν καμία προσωπική ή πνευματική ολοκλήρωση. Με μια σταδιακή διαδικασία μπορείτε να μάθετε πώς να ανακαλύψετε τη δύναμη μέσα σας, για να αλλάξετε τη ζωή σας. Για πληροφορίες κρατήσεις στο 70002420.


«Γυναίκα και Τέχνη»: Ομαδική Έκθεση σε 2 μέρη
Εγκαίνια Α': Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 7.30 μ.μ.
Εγκαίνια Β': Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 7.30 μ.μ.

Ο Πολιτιστικός χώρος «Τεχνόπολις 20» διοργανώνει την ομαδική έκθεση «Γυναίκα και Τέχνη» σε 2 μέρη, στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων στο Τεχνόπολις 20, αφιερωμένα στη Γυναίκα. Το Μέρος Α' θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, ενώ το Μέρος Β' θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.


Σειρά Σεμιναρίων «Conscious Parenting» - Δεύτερος Κύκλος
Σάββατο, 7 Μαρτίου, 28 Μαρτίου & 18 Απριλίου 2015
Το Γνώθι σαυτόν ως βίωμα στην άσκηση του Γονεικού Ρόλου:

  • Ένα μοναδικό ταξίδι αυτογνωσίας με βιωματικό υπόβαθρο,
  • Αναγνώριση και ανάπτυξη των δυνατοτήτων και ικανοτήτων σου στην άσκηση του Γονεικού σου ρόλου,
  • Τεχνικές για αρμονική επίλυση διαφορών και συγκρούσεων στην οικογένεια και άλλα πλαίσια,
  • Κατανόηση συμπεριφορών και της διαφορετικότητας των μελών της οικογένειας,
  • Χρήση και ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης,
  • Μια ευκαιρία για χώρο και χρόνο για εσένα για να δεις, να σκεφτείς, να ακούσεις, να νιώσεις...
Συναυλία Μουσικής Δωματίου με μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου
Κυριακή, 8 Μαρτίου, 5.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 ευρώ
Ένα από τα μνημειώδη έργα του Bach, οι Παραλλαγές Goldberg για πληκτροφόρο ήταν μια παραγγελία από τον Ρώσο Πρέσβη στην αυλή της Δρέσδης με την παράκληση «να τον ευθυμήσουν λίγο». Η ανταπόκριση του Bach ήταν ένα έργο δυναμικό και εμπνευσμένο: μια σειρά από 30 παραλλαγές με μια εκπληκτική ποικιλία σε στυλ, φόρμα και συναίσθημα. Το κοινό θα απολαύσει το μεγαλειώδες αυτό έργο στη διασκευή του Sitkovetsky για τρίο εγχόρδων. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017».
Ανοιχτή Πρόσκληση: Ανοιξιάτικο Παζαράκι στο Τεχνόπολις 20
Ο Πολιτιστικός Χώρος «Τεχνόπολις 20» στην Πάφο σας προσκαλεί στο Ανοιξιάτικο Παζαράκι που θα διοργανώσει την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα. Το Ανοιξιάτικο Παζαράκι θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς, αλλά και εθελοντικούς οργανισμούς σε ένα όμορφο πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Πάφου, στην πιο όμορφη ίσως εποχή του χρόνου, την Άνοιξη. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε δηλώστε συμμετοχή στο info@technopolis20.com μέχρι την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015. Για πληροφορίες στο 70002420.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου