Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Μουσική βραδιά αφιερωμένη στη Γυναίκα
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 18.00
Είσοδος Δωρεάν
Ενημέρωση για τις σύγχρονες ιατρικές θεραπείες στην υπηρεσία της ομορφιάς, με συστήματα laser και ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς. Ομιλητές: Χριστοφή Φαίδωνας (Πλαστικός Χειρουργός), Στέλιος Λεριός (Γυναικολόγος), Σούλα Σοφοκλέους (Υπεύθυνη Ιατρικού Κέντρου Laser Touch, Κλινική Άγιος Γεώργιος). Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ιωάννα Γιαννακού (φωνή) και τον Νικόλα Αντωνιάδη (πιάνο).
Διάλεξη με θέμα «Θεές σε κάθε γυναίκα: Εξερευνώντας τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας»
Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 18:00 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας διοργανώνεται διάλεξη με την δραματοθεραπεύτρια Μαρία Πολυκάρπου.  Όσο περίπλοκη και αν είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερες θεές έχει ενεργοποιημένες στο ψυχικό της κόσμο. Μαζί θα εξερευνήσουμε τις διάφορες γυναικείες πτυχές μέσα από τις θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας. 
Είσοδος Δωρεάν

Μουσική για Κλαρινέτο, Τσέλο και Πιάνο
Παρασκευή, 20 Μαρτίου, 20.00
Βραδιά κλασικής μουσικής για Κλαρινέτο, Τσέλο και Πιάνο με τους Γεώργιο Γεωργίου (κλαρινέτο), Δώρο Ζήσιμο (τσέλο) και Κορίνα Βασιλείου (πιάνο). Πρόγραμμα: 8 Pieces for Clarinet, Cello and Piano, Op.83 - Max Βruch, Cello sonata in G Giovanni - Battista Sammartini, Homage a Manuel de Falla for Clarinet Solo - Bela Kovacs. 
Είσοδος: €12/ €5 (μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες)

Παρουσίαση βιβλίου «Sweet Blossom and Bitter Herbs. Sketches of my life as a model»
Σάββατο, 21 Μαρτίου, 18:00
Δώδεκα σύντομες αυτοβιογραφικές ιστορίες εναλλάσσονται με φωτογραφίες της συγγραφέως Pien Perrée κατά τη διάρκεια της εργασίας της ως γυμνό μοντέλο, καθώς και με έργα τέχνης από την περίοδο1979 - 2014. 
Είσοδος Δωρεάν

Νίκος Γκάτσος: μισός αιώνας ελληνικό τραγούδι
Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 19:30 
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή και στιχουργό Nίκο Γκάτσο με τους Ευαγόρα Καραγιώργη, Σωτήρη Καραγιώργη και Στέλιο Κακογιάννη.
Εϊσοδος: €8

Δωρεάν Εργαστήρι Τέχνης για Ενήλικες
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 11:00 - 13:00
Ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό πρωινό με την εικαστικό Μαρίνα Εμφιετζή Harris. Εισαγωγή στον κόσμο της ζωγραφικής, εξάσκηση νέων τεχνικών για όλα τα επίπεδα. Είσοδος Δωρεάν

Εγκαίνια Έκθεσης «Γυναίκα και Τέχνη»: Μέρος Β’
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 19:30
Ομαδική έκθεση με έργα αφιερωμένα στη Γυναίκα. Το Μέρος Β’ θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 19.30 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου.

Οι Monsieur Doumani στο Τεχνόπολις 20 με τον νέο τους δίσκο «Sikoses»
Σάββατο, 28 Μαρτίου, 20:30
Sikoses είναι ο τίτλος του δεύτερου δίσκου του κυπριακού γκρουπ Monsieur Doumani. Διατηρώντας ως βάση τους την κυπριακή παραδοσιακή μουσική, συνθέτουν νέα κομμάτια με επιρροές από τα ταξίδια τους, ενώ την ίδια ώρα πειραματίζονται και εμπλουτίζουν τον ήχο τους με ηλεκτρονικά στοιχεία.
Εϊσοδος: €10 με δωρεάν το δίσκο «Sikoses»


-- 
TECHNOPOLIS 20 Cultural Center
Facebook: Technopolis 20
Telephone: (+357) 70002420

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου