Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

TECHNOPOLIS 20 CULTURAL CENTRE - PROGRAM.



Βραδιά κιθάρας με τον Reinis Jaunais
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 20:30
Είσοδος: 8 ευρώ
Απολαύστε μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα μουσική βραδιά με τους ήχους μιας κιθάρας του Reinis Jaunais, από την Λετονία που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο. Η μουσική του Reinis είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια του αφού έχει ταξιδέψει με ωτοστόπ στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ασία, Καύκασο και Βορειοδυτική Αφρική. Εκεί έπαιξε με διάφορους μουσικούς και υπήρξε και «καλλιτέχνης του δρόμου». Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.



ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20: Παράσταση κουκλοθέατρου «Το αστέρι του Γίγαντα»
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 16:00
Γενική Είσοδος: 6 ευρώ
Το κουκλοθέατρο είναι το ζωντάνεμα ενός παραμυθιού με ήρωες τις κούκλες, όπου μέσα από αυτό μπορείτε να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο της κούκλας. Ελάτε λοιπόν και ταξιδέψτε μαζί με την ομάδα κουκλοθεάτρου ΚΟΥΚΛΟ ιστορίες στην Αστροχώρα και συναντήστε τον καλοκάγαθο γίγαντα Ασηλάμπα Ντελασύ, στα πλαίσια των εορτασμών για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Τεχνόπολις 20. Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και την απομόνωση, την προκατάληψη και την απόρριψη, τη μοναξιά και το φόβο, τα όνειρα και την ελπίδα. Μια ιστορία γεμάτη δύναμη και εικόνες που ξυπνούν συναισθήματα. Θα ακολουθήσει εργαστήρι κατασκευής κούκλας. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.



ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20: Γιορτάστε μαζί μας
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, από τις 19:00
Δωρεάν Είσοδος
Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τα πρώτα γενέθλια του Τεχνόπολις 20, σε ένα πάρτι με κρασί κερασμένο από εμάς και όμoρφες μελωδίες(φωνή και πιάνο). Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε το έργο μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε. Ανυπομονούμε για αυτά που θα έρθουν και ευχόμαστε να σας έχουμε μαζί μας στα επόμενα δημιουργικά μας ταξίδια...



“Love me Tender” με τον Elvis Shmelvis
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 19:30
Είσοδος: 5 ευρώ
Μια βραδιά με μουσική και τραγούδια των Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Sammy Davis Jnr, Louis Armstrong και Eddie Calvert. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.



Cheer up November! Μια βραδιά με το μουσικό σύνολο «Τête-à-Tête»
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, 20:00
Είσοδος: 8 ευρώ
Το νέο μουσικό σύνολο «Τête-à-Tête» αποτελείται από πέντε άτομα και σας υπόσχονται μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά με ένα μείγμα μουσικής με μπαλάντες, παραδοσιακά, πνευματικά και θρησκευτικά τραγούδια. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.


TECHNOPOLIS 20 CULTURAL CENTRE
Telephone: 70002420
Web: www.technopolis20.com
Email: info@technopolis20.com
Facebook: Technopolis 20
Map: Nikolaou I. Nikolaidi Avenue 18, 8010, Paphos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου