Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΠΕΤΡΙΔΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, 1ο αθλητικό συμπόσιο με τίτλο «Ο Ολυμπισμός μέσα από τα μάτια Ολυμπιονικών».

Παναγιώτης Γιαννάκης

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην αίθουσα της Παλαιάς Ηλεκτρικής Πάφου το 1ο  αθλητικό συμπόσιο με τίτλο «Ο Ολυμπισμός μέσα από τα μάτια Ολυμπιονικών» με διοργανωτή το Πετρίδειον Ίδρυμα. 
Το συμπόσιο τελούσε υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και υπό την στήριξη της  Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. 
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης και «αθάνατος», μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και υπεύθυνος για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004, Ντένις Όσβαλτ, ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Μαυρωτάς (υδατοφαίριση), οι Ολυμπιονίκες Βάσω Καραντάσιου (μπιτς βόλεϊ) και Νίκος Ρουμελιώτη (πετόσφαιρα) και ο «Δράκος» της Ελληνικής Καλαθόσφαιρας που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες ως αθλητής και προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης ενημέρωσαν το κοινό για θέματα αθλητισμού και μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες τους απο τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ακολούθησε βράβευση των επίσημων προσκεκλημένων και βράβευση αθλητών-προτύπων τοπικών σωματείων της Πάφου οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στο σωματείο τους και χρήζουν ευσήμου μνείας.


 
 
 
 
 

 
 
 
CLICK ON THE IMAGES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου