Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση στον πολυχώρο λόγου και τέχνης ΡΟΕΣ - «Τρεις ποιητές και μία Κιθάρα» .


Στην καρδιά του παλιού Στροβόλου και συγκεκριμένα στην πάροδο της κεντρικής λεωφόρου  Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, 79Α, δημιουργήσαμε  με  μεράκι , τον  όμορφο  πολυχώρο  λόγου και τέχνης ΡΟΕΣ. Το κτίριο είναι παραδοσιακό  και ενσωματωμένο σε σύμπλεγμα παλαιών οικιών με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και αυλή, στην πάροδο της οδού Παναγίας Χρυσελέουσας.

Όραμα μας,  η ανάπτυξη , προβολή και προώθηση της Τέχνης, του Λόγου και του Πολιτισμού μέσα από το πολυσχιδές έργο  σύγχρονων  δημιουργών, Κυπρίων, Ελλαδιτών  και ξένων με έμφαση στην προβολή νέων  καλλιτεχνών . 

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί  βραδυά με  «Τρεις ποιητές και μία Κιθάρα» . Συμμετέχουν οι  ποιητές  Νίκος Πενταράς, Αντώνης  Πιλλάς , Ανδρέας  Πετρίδης  και στην  κιθάρα, ο Δημήτρης Κωνσταντίνου. Περιορισμένος αριθμός  θέσεων. Προκρατήσεις  και δηλώσεις συμμετοχής (τηλ 99651799/22250652 μέχρι 14.11.2016.(Είσοδος : 5 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί).
Ελπίζουμε πως  θα  αγκαλιάσετε με θέρμη την  νέα αυτή φιλόδοξη προσπάθεια,  σε μια εποχή όπου οι πνευματικές αναζητήσεις αποτελούν τη μοναδική διέξοδο  από τα πολλά αδιέξοδα που συσσωρεύονται στον κόσμο και την αξιακή κρίση που ταλανίζει την Κύπρο μας.

Με φιλικούς  χαιρετισμούς ,
Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου                       Ανδρέας  Παπαδόπουλος
 τέως Ευρωβουλευτής- Διευθύνων Σύμβουλος                 Εκτελεστικός Διευθυντής
tel: 22250652 /99651799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου