Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Έκθεση ζωγραφικής "Burst of Colored Senses" - Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας.


Η έκθεση "Burst of Colored Senses" αποτελεί ένα εικαστικό συναπάντημα 8 φίλων, στον ίδιο χώρο, αλλά με διαφορετικές αποσκευές. Αποτελεί την κοινή παρουσίαση των έργων τους, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για  καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό.      
Ο κάθε καλλιτέχνης μέσα από τα έργα του διατυπώνει με το δικό του τρόπο συναισθήματα και μηνύματα,  που πολλές φορές δεν είναι εύκολο να τα πει με λόγια. Η Τέχνη αποτελεί μέσο έκφρασης και απελευθέρωσης, δίνοντας διέξοδο στα συναισθήματα, τις σκέψεις, αλήθειες και αξίες. Κάθε έργο και ένα ταξίδι απελευθέρωσης σε μια έκρηξη χρωματικών αισθήσεων!
Η Αθηνά Μαυρή, η Έλενα Αναστασίου, η Εύα Χ''Μάρκου Γεωργούδη, η Ιωάννα Φιλίππου, η Λένια Αντωνιάδου Ζίρκη, η Ντίνα Γαϊτάνου, η Πόπη Αβραάμ και ο Σιδέρης Νεφέλιας εκθέτουν τα έργα τους και σας καλούν να συνταξιδεύσετε μαζί τους και να συμμετάσχετε στη χαρά που προσφέρει η τέχνη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 7.30 μμ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Ώρες επισκέψεων 9.00π.μ. - 1.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου