Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CAMILLA LACKBERG Κερδίστε πρώτοι το νέο της βιβλίο και πολλά άλλα πλούσια δώρα!

  

Η σουηδέζα Camilla Lackberg γράφει με πάθος αστυνομική λογοτεχνία και κατακτά τον πλανήτη. Η εδώ και δέκα χρόνια διεθνώς αναγνωρισμένη Camilla, που τη χαρακτηρίζουν σουηδέζα Αγκάθα Κρίστι, ανήκει στην ντριμ τιμ του σκανδιναβικού αστυνομικού και φτάνει σε ένα μοναδικό ρεκόρ: τα βιβλία της ξεπερνούν σήμερα τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις και έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η Camila έχει κερδίσει με τα βιβλία της, την εξαιρετική σειρά μυστηρίων με φόντο την παγωμένη Φιελμπάκα, και τους έλληνες αναγνώστες. Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε τις ιστορίες της και τους ήρωές της; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας και κερδίστε πλούσια δώρα!
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας απαντώντας σε τρεις ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε:
 ένα κόσμημα για τον λαιμό, χαραγμένο με την υπογραφή της Camilla
• ένα δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο Safka
• ένα DVD σετ της τηλεοπτικής σειράς «The Fjallbacka Murders» 
• πέντε αντίτυπα του νέου της βιβλίου Η γοργόνα που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου
Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr στις 27 Φεβρουαρίου. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού και να έχετε στείλει τις απαντήσεις σας έως τις 25 Φεβρουαρίου 2014. Διαβάστε προσεκτικά και τους όρους συμμετοχής.

Περισσότερα στην διεύθυνση www.metaixmio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου