Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


Ρεσιτάλ Πιάνου με τη Μαριάννα Γεωργίου
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 8:00 μ.μ.
Είσοδος: €8

Ένας από τους στόχους του Τεχνόπολις 20 είναι να προσφέρει την σκηνή του σε νέους καλλιτέχνες και να προωθήσει ταλέντα της πόλης της Πάφου. Έτσι με πολύ χαρά θα φιλοξενήσει την νεαρή σολίστ Μαριάννα Γεωργίου σε μια συναυλία για σόλο πιάνο με έργα των Beethoven, Liszt, Debussy και Ravel. Ελάτε για ένα όμορφο μουσικό βράδυ και στηρίξτε τη νέα ταλαντούχα γενιά μουσικών. Για κρατήσεις στο 70002420.
Ανοιχτή συζήτηση 3: «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 7:30 μ.μ.
Ελεύθερη είσοδος
Με θέμα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με συντονιστή τον video artist Γιάννο Οικονόμου θα πραγματοποιηθεί η 3η στη σειρά συνάντηση των ανοιχτών συζητήσεων με τίτλο ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος. Ποια τέχνη είναι σχετική με τον κόσμο της διασημότητας των δεκαπέντε λεπτών, της ουσίας που μετριέται με megapixels, των πολέμων χωρίς στρατιώτες αλλά με χιλιάδες απώλειες, της θρησκευτικότητας που έχει το ένα της πόδι στην απόλυτη ασυδοσία και το άλλο στις οπτικές ίνες, και που οι μελλοντολόγοι προβλέπουν ότι κοινωνικά και οικονομικά οι μισοί περίπου από μας θα είναι πλεόνασμα; Κοπιάστε σε μια ωραία και χαλαρή ατμόσφαιρα, με καφέ και καλή παρέα.
Συναυλία κλασικής μουσικής με έγχορδα & άρπα
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 5 μ.μ.
Είσοδος: €10
Το γυναικείο κουαρτέτο Amiche String Quartet σε μια συναυλία κλασικής μουσικής με πρόγραμμα για έγχορδα και άρπα. Το Amiche String Quartet αποτελούν οι: Ayse Karaoglan (βιολί), Anna Wrobel (βιολί), Ewa Bartmann (βιόλα) και Μιράντα Παπανεοκλέους (βιολοντσέλο). Στην άρπα θα είναι η Κατερίνα Κίτσου από την Ελλάδα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Louis Spohr, Claude Debussy και Arnold Bax.Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου