Capparis spinosa – Caper – Indigenous to Cyprus and to the Mediterranean countries. The young, tender shoots, the flower buds and the young fruits are mixed with vinegar to make a very delicious appetizer.
Καππάριν – Ιθαγενές της Κύπρου και σε όλες τις Μεσογειακές χώρες. Οι τρυφεροί βλαστοί, τα μπουμπούκια και οι τρυφεροί καρποί αφού τοποθετηθούν στο ξύδι, αποτελούν πολύ νόστιμο ορεκτικό.
ALEKOS NICOLAOU
more...http://lifeandartmagazine.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CF%85%CF%84%CE%AC%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%92%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου