Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

1η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚθΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΣΠΩΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ΡΟΕΣ.


Πραγματοποιήθηκαν   την  Τετάρτη 19 Απριλίου  2017 στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης ΡΟΕΣ,  τα εγκαίνια της 1ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής  της Δέσπως Ιωαννίδου, με τίτλο «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ» . Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους μετά από σύντομο προλόγισμα από την τέως Ευρωβουλευτή Αντιγόνη Παπαδοπούλου που αναφέρθηκε κυρίως  στο όραμα του Πολυχώρου  για στήριξη ταλαντούχων νέων δημιουργών.  Ο κ. Παπαχαραλάμπους παρουσίασε εν συντομία το βιογραφικό της  ζωγράφου , η οποία πέραν από σπουδές στις  γραφικές τέχνες στο Frederick Institute of Technology, παρακολούθησε  ζωγραφική, σχέδιο και γλυπτική στο εργαστήρι ζωγραφικής του Χρίστου Συμεωνίδη,  αγγειοπλαστική στο Κέντρο Χειροτεχνίας και κεραμική στο εργαστήρι της κεραμίστριας Βαρβάρας Γεωργίου. Η Δέσπω Ιωαννίδου έλαβε  μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις παρουσιάζοντας έργα της φτειαγμένα με  διάφορα υλικά και  τεχνικές.
 «Μέσα από τα έργα μου»,  λέει η ίδια  «εκφράζω την ψυχική και πνευματική μου αναζήτηση, αφήνοντας τον εαυτό μου να ταξιδεύει ελεύθερα στο χρώμα, στο σχήμα, στα παραμύθια της ψυχής και της καρδιάς, στα ταξίδια της φαντασίας του μυαλού» .

Πηγή έμπνευσης  είναι  γι αυτήν τα παιδιά, η  καθαρότητα της ψυχής και της παιδικής φαντασίας που διαθέτουν. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 4 Μαϊου 2017 στον  Πολυχώρο  Λόγου & Τέχνης ΡΟΕΣ  (Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 79Α Παλαιός Στρόβολος- παρά την εκλησία Παναγίας Χρυσελέουσας).  Ώρες επισκέψεων: Δευτέρα- Παρασκευή 10.00 π.μ.- 13.00 μ.μ. και Σάββατο 16.00 μ.μ.-20.00 μ.μ. Τηλ επικοινωνίας 99651799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου