Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ - ΑΛΚΗ ΖΕΗ



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

50 χρόνια Καπλάνι της βιτρίνας
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι

Για παιδιά 8-12 ετών

Μια συνάντηση με την Άλκη Ζέη με αφορμή το εμβληματικό βιβλίο της και αγαπημένο των παιδιών το οποίο μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει γενιές και γενιές.
Φέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη έκδοση του βιβλίου Το καπλάνι της βιτρίνας. Η Άλκη Ζέη περιμένει τους μικρούς αναγνώστες στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να συνομιλήσουν για το βιβλίο και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Εμπνευστείτε από το βιβλίο και φέρτε μαζί σας ζωγραφιές, κείμενα, στίχους που η φαντασία σας θα γεννήσει. Και μην ξεχνάτε το σύνθημά μας: ΕΥ-ΠΟ; ΛΥ-ΠΟ;

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr με τίτλο 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ. Στο μήνυμα θα πρέπει να σημειώνετε έως δύο ερωτήσεις που το παιδί θα ήθελε να θέσει στη συγγραφέα σχετικά με το βιβλίο και τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας) και του κηδεμόνα του.
Εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις και η δήλωση συμμετοχής πληροί τις προϋποθέσεις, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα σας επιβεβαιώσει την κράτηση της θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου