Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ



CINEMA THERAPY

Κινηματογράφος και ψυχολογία με τις Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων 
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το νέο βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μετά την πρώτη πετυχημένη συνάντηση του Οκτωβρίου. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα …ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καυγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι. 
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, στις 8 μ.μ.: Χάσμα γενεών

Στο Cinema Therapy το παραδοσιακό ψυχολογικό σεμινάριο συναντά την κινηματογραφική προβολή και το αποτέλεσμα είναι μια διαδραστική βιωματική άσκηση φωτισμένη από τη μαγική λάμψη του κινηματογράφου που μας επιτρέπει να μοιραστούμε συναισθήματα, να λύσουμε το κουβάρι των ανθρώπινων σχέσεων, να προβληματιστούμε και εν τέλει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.

Οι συντονίστριες Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων -επαγγελματίες ψυχολόγοι και κατάλληλα καταρτισμένες στην κινηματογραφο-θεραπεία- επιλέγουν τα κινηματογραφικά ερεθίσματα και σας καλούν να τις ακολουθήσετε σε ένα δίωρο ταξίδι αυτογνωσίας, επιτρέποντας σε αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες να σας συνεπάρουν και να «αναδείξουν» νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. 
Με αφορμή το κινηματογραφικό απόσπασμα που θα προβάλλεται κάθε φορά, εκτός από τη διασκέδαση και τον προβληματισμό, απώτερος στόχος είναι η συνάντηση με τον ίδιο μας τον εαυτό. 

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση. 

Επόμενη συνάντηση την  Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου με θεματική: Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την προδοσία; 

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου