Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Metaixmio




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι και Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών

1ο μέρος
Τι πρέπει να κάνεις αν μια κεραμίδα, ένα τούβλο ή ένα βουβάλι σου πέσει στο κεφάλι; Αν χάσεις το λεωφορείο ή ξεχάσεις τα κλειδιά σου; Αν ένας κόνδορας σου κουτσουλίσει το καινούργιο σου καπέλο; Μα φυσικά να έρθεις στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ! Εκεί, παίζοντας μουσικά και κινητικά παιχνίδια με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη, θα ανακαλύψεις ποιο πράγμα έχει τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή!

2ο μέρος
Πρόσκληση σε Πάρτι Γενεθλίων
Ο Ροδόλφος το Ρινοκεράκι σας καλεί στο πάρτι που κάνει για τα πρώτα του γενέθλια! Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα βοηθήσουν το ρινοκεράκι να  σβήσει το πεισματάρικο κεράκι της τούρτας του, θα φυσήξουν, θα φταρνιστούν, θα  κουβαλήσουν κουβάδες με νερό, θα ξηλώσουν μπανιέρες και, με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, θα πάρουν ένα μήνυμα για τη σημασία της υπομονής στη ζωή μας η οποία μας  γλιτώνει από πολύ σφουγγάρισμα! Αν καταφέρουμε να σβήσουμε με τον Ροδόλφο το κεράκι, τότε θα παίξουμε παρέα ένα ωραίο παιχνιδάκι!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου