Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ - ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ



Η θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ παρουσιάζει αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς τη νέα της παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:30 το απόγευμα


Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση πέντε γνωστών μύθων του Αισώπουμε πολλή φαντασία, χιούμορ, χορό, ζωντανή μουσική και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις! Μετά την πετυχημένη «Μυλωνού» που κέρδισε την περασμένη χρονιά, όπου κι αν παίχτηκε, το γέλιο και το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δραματοποιεί πέντε γνωστούς μύθους του Αισώπου και το παιχνίδι ξεκινά με μια βαλίτσα, πολλά μουσικά όργανα, κούκλες, χαρά και χρώμα!
Η παράσταση είναι φτιαγμένη από τα πιο αγνά υλικά: κέφι, γνώση και αγάπη για το θέατρο. Μια πολύχρωμη παράσταση για μικρούς (παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού) και μεγάλους, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, που μιλάει με αλληγορίες για τη ζωή –μέσα από παθήματα ζώων– και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των υψηλότερων αξιών και ιδανικών.
Παρουσιάζονται και ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας οι εξής πέντε μύθοι του Αισώπου που επέζησαν στους αιώνες: Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η ποντικίνα της πόλης και η ποντικίνα της εξοχής, Ο Βοριάς και ο Ήλιος, Η Αλεπού και ο Κόρακας, Ο Λαγός και η Χελώνα.

Κέντρο της παράστασης είναι το παιδί!
 Η δράση σταματάει για να ακουστούν οι ιδέες και οι απόψεις των παιδιών, για να προβληματιστούμε μαζί τους και για να συζητήσουμε για τη βία, την αλαζονεία, την υπομονή, τη φιλία, τη γενναιότητα, τον θυμό, την αγάπη…

Παίζουν οι ηθοποιοί Έλενα Γεροδήμου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Βέρα Λάρδη
Καλλιτεχνική επιμέλεια και θεατρική διασκευή: Τάσος Ράτζος 
Σκηνοθεσία, Επιμέλεια κειμένων, Μουσική σύνθεση και διδασκαλία: Πέτρος Δαμουλής
Επιστημονικοί σύμβουλοι για το διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου, Φλώρα Σπύρου
Υπεύθυνη παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου

Η θεατρική ομάδας Μικρός Νότος έρχεται να σας βρει όπου κι αν βρίσκεστε! Στο σχολείο, στο νηπιαγωγείο, στην πλατεία, σε κήπους κ.α.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60 λεπτά (ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι).
Η παράσταση είναι ενημερωτική για τους εκπαιδευτικούς με ελεύθερη είσοδο. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιτότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2113003580. 
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου