Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ



Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ταξιδιωτικό γραφείο NORDIX σας προτείνουν μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνεται τον Μάρτιο στη νορβηγική πρωτεύουσα.
Ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει δωρεάν και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία.


Μία ημέρα ακόμα για να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας που μπορεί να σας ταξιδέψει στο Όσλο.
Το μεγαλύτερο αστέρι της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας είναι από τη Νορβηγία και το όνομα αυτού Jo Nesbo. Η σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων του με πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε αριθμεί δέκα τίτλους και έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Κύριος χώρος δράσης των περιπετειών του Χόλε είναι το Όσλο. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν ήδη τα οκτώ από τα δέκα βιβλία της σειράς Χάρι Χόλε, ενώ πρόκειται να εκδοθούν τα: Αστυνομία (Μάιος 2014), Οι κατσαρίδες (φθινόπωρο 2014).

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, για το πρόγραμμα του ταξιδιού και τι περιλαμβάνει, αλλά και τι σας συστήνει ο ίδιος ο Nesbo να κάνετε στη νορβηγική πρωτεύουσα: τι πρέπει οπωσδήποτε να δείτε, να επισκεφθείτε, να αγοράσετε κ.λπ.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, για να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα (μια ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Nordix) στο Όσλο, δεν έχετε παρά να απαντήσετε σωστά σε τρεις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα βιβλία του Jo Nesbo, έως τις 31 Ιανουαρίου 2014. Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και να απαντήσετε στις ερωτήσεις. Το όνομα του τυχερού που θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης θα ανακοινωθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2014 στον διαδικτυακό τόπο www.metaixmio.gr.
Κι εάν δεν είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός, το ταξιδιωτικό γραφείο Nordix προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τα μέλη της Λέσχης Noir. Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του ταξιδιού και τις προσφορές για τα μέλη.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου