Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ο Αύγουστος στο Τεχνόπολις 20.



Θερινό Σινεμά στον κήπο του Τεχνόπολις 20
Κάθε Τρίτη 9, 16, 23, 30 Αυγούστου & 6 Σεπτεμβρίου, 20:30
Είσοδος: 
€3
Συνεχίζονται και για τον μήνα Αύγουστο και Σεπτέμβριο οι καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στον υπαίθριο χώρο του Τεχνόπολις 20. Πρόγραμμα προβολών
9 Αυγούστου, Ο Κύπριος Βιολάρης, Νικολέττα Δημητρίου, 77’
16 Αυγούστου, Άννα, Σπύρος Χαραλάμπους, 22’
Δε θα γεράσουμε ποτέ, Σπύρος Χαραλάμπους, 20’
23 Αυγούστου,
Out of sight, David Hands & Χριστίνα Γεωργίου, 5’
The Immortalizer, Μάριος Πιπερίδης, 22’
Η ορχήστρα είναι η πόλη, Minos Papas, 10’
Letters to Cyprus, Sholeh Zahraei & Kamil Saldun, 22’
Αγρινούι, Αλέξης Χαβιαράς , 19’
30 Αυγούστου, Μέλος οικογένειας, Μαρίνος Καρτίκκης, 104’
6 Σεπτεμβρίου, Commited, Στελάνα Κληρής, 93’
Ανθολόγιο Ελληνικού Τραγουδιού
Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 8:30μ.μ.
Είσοδος: €8

Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Χρίστος Λεοντής, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Απόστολος Καλδάρας, Γιάννης Σπανός, Δήμος Μούτσης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος. Μερικοί από τους συνθέτες των οποίων τα τραγούδια θα ακουστούν σε μια συναυλία με τους Σωτήρη Καραγιώργη, Ευαγόρα Καραγιώργη και Στέλιο Κακογιάννη, στον κήπο του Τεχνόπολις 20. Στην συναυλία με τίτλο «Ανθολόγιο Ελληνικού Τραγουδιού» θα ακουστούν επιλεγμένα τραγούδια από σημαντική δισκογραφία, μουσικά κομμάτια που φανερώνουν την σημαντική σχέση των πιο πάνω συνθετών με καταξιωμένους Έλληνες ποιητές και στιχουργούς, αλλά και τραγούδια που αποτυπώνουν σημαντικές μουσικές στιγμές και κορυφώσεις των ιδίων των συνθετών. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420. 
Bringing Music to Life: Μια μουσική και χορευτική παράσταση
Κυριακή, 21 Αυγούστου, 8:30μ.μ.
Είσοδος: €10

Ο χορός συναντάει τη μουσική και η μουσική το χορό. Μια διαφορετική βραδιά σας υπόσχεται το Τεχνόπολις 20 όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε επαγγελματίες χορευτές να ακολουθούν τους ήχους των μουσικών οργάνων. Η Ann-Sylvia Clark και ο Γιώργος Πιλλάς κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, θα βρεθούν στη σκηνή του Τεχνόπολις 20 σε swing, funk και jazz ρυθμούς. Στην παρέα τους θα είναι επίσης ο Σπύρος Σωκράτους (κοντραμπάσο), η Στέφανη Νεοφύτου (φωνή), η Μιχαέλα Παπαλλά (φωνή) και η Μαρία Πιλλά (keyboards). Καθώς η μπάντα θα παίζει ζωντανή μουσική, οι δύο χορευτές θα ακολουθούν τις μελωδίες και τον ρυθμό, ζωντανεύοντας την μουσική. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420. 
Saxophones under the stars με το Κουαρτέτο Σαξοφώνων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 8:30μ.μ.
Είσοδος: €10

Mια καλοκαιρινή συναυλία με το Κουαρτέτο Σαξοφώνων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, που αποτελείται από τους Γιώργο Κρασίδη (σοπράνο), Αλέξανδρο Κρασίδη (άλτο), Αχιλλέα Τομασίδη (τενόρο) και Γιάννη Μυράλη (βαρύτονο). Αποτελούν το μόνο κουαρτέτο σαξοφώνων του είδους του στην Κύπρο και αποτελείται από καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν πάθος και αγάπη για το σαξόφωνο. Τα μέλη του είναι γνωστοί εκτελεστές και εκπαιδευτές, τα οποία είναι επίσης ιδρυτικά μέλη της Συμφωνικής Μπάντας του Δήμου Στροβόλου - Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κυπριακού Συνδέσμου Σαξοφώνου «Σαξοφωνία». Μια μουσική βραδιά με ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται από κλασικές και πρωτότυπες συνθέσεις, καθώς και επανεκτελέσεις ποπ και τζαζ τραγουδιών. Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου