Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ.


Η αυλαία της πρώτης κρατικής σκηνής της χώρας θα ανοίξει 20 του μήνα με το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ «Θεατρική σεζόν Αγίας Πετρούπολης». Οι τρεις παραστάσεις που θα ανέβουν είναι οι εξής:
• 20/9, Κεντρική Σκηνή, ώρα έναρξης 18:30: «Η πόλη. Παντρολογήματα. Γκόγκολ» από το Θέατρο Λενσοβιέτ. Σκηνοθεσία: Yury Butusov. Διάρκεια: 3 ώρες και 30 λεπτά με διάλειμμα.
• 21/9, Σκηνή Κοτοπούλη Θέατρο Rex, ώρα έναρξης 18:30: «Οι αδελφοί » βασισμένο στους Αδελφούς Καραμάζοφ του Φιόντορ Μιχαήλοβιτς Ντοστογιέφσκι, από το Θέατρο Πριγιούτ Κομεντιάντα. Σκηνοθεσία: Evgeniya Safonova. Διάρκεια: 3 ώρες και 40 λεπτά με δύο διαλείμματα.
• 22/9, Κεντρική Σκηνή, ώρα έναρξης 18:30: «Μάκβεθ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ από το Μπαλτίσκι ντομ. Σκηνοθεσία: Λυκ Περσεβάλ Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά χωρίς διάλειμμα.
Παράλληλα, θα διοργανωθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου διαδραστική έκθεση κουκλών-μαριονετών «Κούκλες για παιδιά και ενήλικες» του Κρατικού κουκλοθεάτρου Αγίας Πετρούπολης του Ε.Σ Ντεμμενί.
Τον Οκτώβριο θ γίνει η  πρεμιέρα των πρώτων τριών ελληνικών παραγωγών . 
Της  παιδικής παράστασης του Άρη Τρουπάκη «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας», που θα ανέβει 11 Οκτωβρίου στην Παιδική Σκηνή της Κεντρικής Σκηνής. 
 Στις 13 Οκτωβρίου στη Νέα Σκηνή – «Νίκος Κούρκουλος», θα ανεβεί η παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη.
Στις 20 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή θα ανεβεί η «Δωδεκάτη νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που θα ανεβάσει ο Δημήτρης Καρατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου