Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Vibrant Networking Event - Hosted by Avgoustinos Hadjiyiannis.



Τι θα κερδίσει κάποιο άτομο αν παρευρεθεί στο Vibrant Networking Event;

1. Σπάσε την ρουτίνα. Ο πρώτος λόγος που  είναι: θα είναι ημέρα Πέμπτη, κάτι που σπάει την εβδομάδα στα δύο, μια μέρα πριν την Παρασκευή και μπορείς να έρθεις εκεί αμέσως μετά την δουλειά, αφού ξεκινά στις 1830μ.μ. Τι καλύτερο από ένα κοσμοπόλιταν ή μια παγωμένη μπύρα μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά. Θα επιστρέψεις την Παρασκευή με πολύ περισσότερες ιδέες και όρεξη για δουλειά!
2. Βγες από την ζώνη άνεσης σου! Η συμμετοχή σε τέτοιου είδου events σε κάνει να ξεφύγεις από την ζώνη άνεσης σου.Για πολλούς από εμάς η συμμετοχή σε τέτοιου είδους κοινωνικές συνευρέσεις είναι πρόκληση! Δεν είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο που συμμετέχεις φορώντας σαγιονάρες στην άνεση του καναπέ σου. Και με το να ξεφύγουμε από την ζώνη άνεσης μας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από παλαιότερους τρόπους σκέψης.
3. Γνωριμία με άτομα κοινού ενδιαφέροντος! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο με άτομα κοινού ενδιαφέροντος. Για να επιλέξει ένα άτομο να έρθει στο event, αυτό σημαίνει πως ήδη έχετε ένα κοινό – την επιλογή στο να παρευρεθείτε στο event. Ας το δούμε ξανά – ένα άτομο για να διαλέξει να παρευρεθεί στο event αυτό, σημαίνει είναι έτοιμο να γνωρίσει άτομα, να ακούσει νεες ιδέες, να λάβει και να δώσει ενέργεια, ενέργεια που δε θα την συναντήσουμε διαδυκτυακώς.
4. Γνωριμία με καινούργια άτομα. Ένας από τους κύριους λόγους του event αυτού είναι η γνωριμία με καινούργια άτομα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λατρεύω να γνωρίζω καινούργια άτομα. Και ειδικά άτομα επιτυχημένα από όποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον και αν προέρχονται. Είμαι της άποψης πως μπορούμε να κερδίσουμε κάτι από κάθε άτομο.
5. Ανάπτυξη διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Προσωπικά, πιστεύω πως σε αυτόν τον ραγδαία εξελισσόμενο κόσμο που ζούμε, η επίτευξη κατάλληλων ανθρωπίνων σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι επιβεβλημμένη (δείτε το σενάριο πιο κάτω).
6. Μάθε καινούργιες τακτικές και κόλπα από άτομα που το έχουν ήδη βιώσει. Θα βρείτε, πως σε τέτοιου είδους events, οι παρευρισκόμενοι είναι σθεναρά πιο πρόθυμοι να μοιραστούν κάτι μαζί σας καθώς βρίσκονται σε πολύ πιο διαφορετικό, χωρίς πίεση περιβάλλον από την εργασία τους.
7. Θα περάσετε καλά!!! Το event, θα λάβει χώρα σε ένα από τους πιο cool and vibrant χώρους στην Κύπρο με εξαιρετικά θετική ενέργεια. Έτσι και αν δεν σας κάνει κέφι κανένας από τους πιο πάνω 6 λόγους, Who cares? Θα περάσετε καλά! 😉
--------------------------------------------------------------------------------------
Σενάριο:
Η Μ επιλέγει να έρθει στο Vibrant Networking Event επειδή έχει ανάγκη να ξεφύγει λίγο από την δουλειά, αφού τον τελευταίο καιρό η πίεση είναι αφόρητη. Η Μ είναι Graphic and Website Designer σε μεγάλη εταιρεία που είναι γνωστή για τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που θέτει και για το όχι και τόσο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
Κατά την διάρκεια του event, η Μ γνωρίζει ακόμα δύο άτομα, επίσης designers, που επίσης δούλευαν σε μεγάλη εταιρεία και κατανοούσαν από πρώτο χέρι τι περνούσε η Μ. Τα δύο αυτά άτομα βρίσκονται στην φάση που γύρευαν ακόμα έναν συνεργάτη για να κάνουν και οι ίδιοι τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο.
Η Μ ένιωθε πολύ οικεία με τα άτομα αυτά καθ’ ότι αναγνώρισε πολλά από αυτά που εκείνη ένιωθε σε αυτά τα άτομα. Δυο μέρες μετά, η Μ δίνει παραίτηση από την δουλειά και σε συνεργασία με τα δύο άτομα που γνώρισε στο event ξεκινήσανε την δικιά τους εταιρεία.
Η Μαρία νιώθει πιο ελεύθερη από ποτέ. Δεν νιώθει πλέον το βάρος που ένιωθε παλιά. Είναι κύρια του εαυτού της, θέτοντας τα δικά της χρονοδιαγράμματα και ζει όπως ακριβώς ήθελε να ζήσει, ελεύθερη και να κάνει αυτό που αγαπά!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Εσείς έχετε κρατήσει την θέση σας; Αν όχι, πατήστε τον σύνδεσμο πιο κάτω για να το κάνετε

Ακολουθήστε με στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης για να λαμβάνετε πληροφορίες για μελλοντικά events!

Facebookhttps://goo.gl/PgknQf 

Instagramhttps://goo.gl/cvf4ij 



Stay Vibrant - Stay Safe
 
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
 
Avgoustinos Hadjiyiannis GIFireE | MInstLM
 
Founder - CEO | FSTP Cyprus Ltd
 
Fire Safety Training Providers│Tel:7000 7337, Mob: +357 99 248333
 
Corporate
FSTP Cyprus on Facebook 
 
Personal
Personal: Facebook  Twitter LinkedI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου