Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

TECHNOPOLIS 20 Cultural Center.


Νίκος Γκάτσος: Μισός αιώνας ελληνικό τραγούδι
Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 19.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή και στιχουργό Nίκο Γκάτσο με τους Σωτήρη και Ευαγόρα Καραγιώργη και Στέλιο Κακογιάννη. «Οι τρεις αποφασίσαμε, μέσα από την μουσική τέχνη που εμείς, εδώ και τρεις-τέσσερις δεκαετίες τώρα ασκούμε επαγγελματικά, να προβάλουμε μια άλλη Πάφο, μιαν άλλη πλευρά από αυτήν της φθοράς. Αυτή την προσπάθεια ήρθαμε να προτείνουμε με συνοδοιπόρους τα τραγούδια του Ν. Γκάτσου του οποίου οι στίχοι αντέχουν στου χρόνου αλλά και στων ανθρώπων τη φθορά». Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις στο 70002420.



Δωρεάν Εργαστήρι Τέχνης για Ενήλικες
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 11.00 - 13.00
Συμμετοχή Δωρεάν
Ελάτε για ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό πρωινό με την εικαστικό Μαρίνα Εμφιετζή - Harris, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εισαχθείτε στον κόσμο της ζωγραφικής, να εξασκήσετε νέες τεχνικές για όλα τα επίπεδα και να γίνεται μέλος μιας ομάδας με τα ίδια ενδιαφέροντα. Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο 70002420.



Εγκαίνια: «Γυναίκα και Τέχνη - Μέρος Β'»
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 19.30
Είσοδος Δωρεάν
Με το τέλος της ομαδικής έκθεσης «Γυναίκα και Τέχνη - Μέρος Α'» εγκαινιάζεται το Μέρος Β', με νεα έργα επίσης αφιερωμένα στη γυναίκα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.



Οι Monsieur Doumani παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο 'Sikoses'
Σάββατο, 28 Μαρτίου, 20.30
Είσοδος: 10 ευρώ με δωρεάν το δίσκο 'Sikoses'
Sikoses είναι ο τίτλος του δεύτερου δίσκου του κυπριακού γκρουπ Monsieur Doumani. Διατηρώντας ως βάση τους την κυπριακή παραδοσιακή μουσική, συνθέτουν νέα κομμάτια με επιρροές από τα ταξίδια τους, ενώ την ίδια ώρα πειραματίζονται και εμπλουτίζουν τον ήχο τους με ηλεκτρονικά στοιχεία. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις στο 70002420.


Ανοιξιάτικο Παζαράκι & Πασχαλινό Εργαστήρι Χειροτεχνίας
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 10.00 - 15.00 (Είσοδος Δωρεάν)
Πασχαλινό Εργαστήρι Χειροτεχνίας για παιδιά, 11 π.μ. (Είσοδος 5 ευρώ)
Χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, πασχαλινά στολίδια, παιχνίδια, γλυκά, βιβλία, t-shirts είναι κάποια από τα προϊόντα που θα μπορείτε να βρείτε στο Ανοιξιάτικο παζαράκι από τους καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς που θα βρίσκονται εκεί για εσάς. Στις 11 π.μ. τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πασχαλινό εργαστήρι χειροτεχνίας με την καθοδήγηση της εικαστικού Δρ Στέλλας Καραγιώργη.

-- 
TECHNOPOLIS 20 Cultural Center
Facebook: Technopolis 20
Telephone: (+357) 70002420

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου